Україна – Північна Македонія: гру відбору на Євро-2024 розсудить нефартовий для Динамо і Шахтаря арбітр

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
285
0 голосів
Україна – Північна Македонія: гру відбору на Євро-2024 розсудить нефартовий для Динамо і Шахтаря арбітр
Славко Вінчіч. Фото: Google
Спілка європейських футбольних асоціацій призначила бригаду арбітрів, яка працюватиме на матчі кваліфікації до чемпіонату Європи-2024 між збірними України та Північної Македонії.

Поєдинок між національними збірними України та Північної Македонії доручено обслуговувати словенській бригаді арбітрів на чолі зі Славко Вінчічем.

Про це поінформував офіційний сайт УЄФА.

На лініях Вінчічу допомагатимуть Томаж Кланчнік і Андраж Ковачіч. Четвертим рефері буде Давід Смаїч.

Славко Вінчіч добре знайомий українським вболівальникам зі стажем. Словенець раніше вже сім разів перетинався з представниками України, і ні разу ми не перемагали: тричі судив матчі Шахтаря (поразка Сельті 0:2) і нічиї з Манчестер Сіті (1:1) та Інтером (0:0) та двічі працював на поєдинках київського Динамо (поразка Генгаму (1:2) та Челсі (0:3).

Також Вінчіч працював на грі Україна – Франція (1:1) у вересні 2021-го (відбір на ЧС-2022).

  • Поєдинок проти Північної Македонії підопічні Сергія Реброва проведуть вже найближчої суботи, 14 жовтня, а 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють з Мальтою.
  • В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
  • Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).