Колишню зірку Шахтаря оштрафували та відібрали водійські права: поліцейські змусили проходити тест на алкоголь

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
748
0 голосів
Колишню зірку Шахтаря оштрафували та відібрали водійські права: поліцейські змусили проходити тест на алкоголь
Чіпріан Маріка. Фото:
Ексфорвард донецького Шахтаря та національної збірної Румунії Чіпріан Маріка потрапив у скандал на батьківщині, скоївши злочин у столиці країни Бухаресті.

Восьмого жовтня, колишній форвард донецького Шахтаря Чіпріан Маріка опинився в епіцентрі скандалу, що відбувся у столиці Румунії Бухаресті.

Повертаючись з церкви він проїхав на червоне світло світлофора, що помітив екіпаж поліції. За неуважність Маріку оштрафували на 1450 румунських лей (приблизно 292 євро, – прим. «СЕ») та позбавили водійських прав терміном на 30 діб.

«Вони влаштували мені тест на алкоголь, щоб подивитися, чи зможуть вони похвалитися чимось більшим. Ці люди показали, що вони можуть бути більш католиками, ніж Папа.

Тобто, якщо вони так думали, то хай знають, що я не хочу вступати в суперечки та конфлікти. Наступного разу буду обережніше»», – наводить слова Маріки видання PlaySport. 

  • Чіпріан Маріка виступав у складі донецького Шахтарі з 2004-го по 2007-й рік. Загалом у помаранчево-чорній футболці румун провів 118 матчів: 26 голів, сім результативних передач.
  • У складі національної збірної Румунії Маріка провів 72 матчі: 25 голів, вісім асистів.