«Ви що, тварі, коїте?»: Алієв жорстко звернувся до політиків після побиття військового, дісталося і Тищенку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
769
0 голосів
«Ви що, тварі, коїте?»: Алієв жорстко звернувся до політиків після побиття військового, дісталося і Тищенку
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо, московського Локомотива та національної збірної України Олександр Алієв звернувся до українських політиків.

Олександр Алієв не промовчав та жорстко висловився на адресу народних депутатів України Олександра Куницького та Артема Дмитрука, які побили чоловіка, которий виявився військовим.

«Я хотів би сказати про ту ситуацію, яка відбувалася два дні тому, про цих виродків, нардепівців Куніцина та Дмитрука, чи як там їх, не пам’ятаю. 

Те, що вони взяли й побили людину. В першу чергу, це був військовий пацан, наш пацан, штурмовик. Ці тварі почали собі дозволяти дуже-дуже багато».

Також колишній футболіст жорстко розкритикував й інших депутатів, наприклад, Миколу Тищенка, який також, як Дмитрук і Куницький, «бореться» з колцентрами.

«Ще хочу сказати про «Котлету» Колю Тищенка. Ви що, тварі, коїте? Ви думаєте, вам це все так просто зійде з рук? Ні. Я спеціально виїхав записати відео. Я не буду казати, де я знаходився. Зараз я знаходжуся в Ізюмі, тому що тут є інтернет.

Ви, чорти, взагалі знахабніли? Я думаю, скоро вам усе це аукнеться. Ви мене, думаю, почули», – сказав Алієв у своєму інстаграмі.

  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У футболці київського клубу Алієв чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.
  • У складі національної збірної України Алієв провів 28 поєдинків: шість голів.