Образи забуті: фанати Арсеналу проводжали Зінченка оплесками у матчі з Манчестер Сіті – відео моменту

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
773
0 голосів
Образи забуті: фанати Арсеналу проводжали Зінченка оплесками у матчі з Манчестер Сіті – відео моменту
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
У матчі восьмого туру АПЛ Арсенал приймав Манчестер Сіті. Команда Олександра Зінченка перемогла підопічних Пепа Гвардіоли (1:0). Вболівальники «канонірів» проводжали українця з поля оплесками.

Сьогодні, 8 жовтня, у Олександра Зінченка видався напрочуд насичений день. Спочатку він отримував погрози від арабів за свою підтримку Ізраїлю, а потім від нього відписалося близько 500 тисяч фоловерів. Проте завершилася неділя для українця позитивно.

Арсенал разом з Зінченко здобув мінімальну перемогу над Манчестер Сіті в чемпіонату Англії та обійшов команду Пепа Гвардіоли у турнірній таблиці.

Наш співвітчизник розпочав матч у стартовому складі команди. Українець провів на полі 75 хвилин, перш ніж бути заміненим на Такехіро Томіясу.

Фанати Арсеналу оплесками проводжали Олександра з поля.

▶️ Відео, на якому фанати Арсеналу аплодують Зінченку після перемоги над Манчестер Сіті дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Попереднім клубом Зінченка був саме Манчестер Сіті за який він провів 128 матчів, забив два голи та оформив 12 асистів.
  • У нинішньому сезоні 26-річний універсал відіграв у 10 матчах за Арсенал в усіх турнірах. Без результативних дій.
  • Після гри з Манчестер Сіті команда Мікеля Артети має в активі 20 очок та другу сходинку в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги. У «канонірів» порівну залікових балів з Тоттенхемом.
  • В наступному турі Арсенал на виїзді зіграє лондонське дербі проти Челсі. Поєдинок заплановано на 21 жовтня. Початок гри о 19:30.