Зінченко втратив півмільйона підписників в Instagram та нарвався на хейт фанатів: що написав гравець Арсеналу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1732
0 голосів
Зінченко втратив півмільйона підписників в Instagram та нарвався на хейт фанатів: що написав гравець Арсеналу
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Лівий захисник лондонського Арсеналу та хавбек збірної України Олександр Зінченко висловився щодо жахливих подій, які відбуваються в Ізраїлі. Арабські вболівальники «канонірів» жорстко розкритикували футболіста.

Вранці, 7 жовтня, ХАМАС із сектору Газа здійснив ракетний обстріл південних та центральних регіонів Ізраїлю. Сьогодні, 8 жовтня, влада країни оголосила про стан війни.

Олександр Зінченко, подібно до президента України, висловив підтримку Ізраїлю. Він опублікував у своїй сторіз у соціальних мережах картинку із фразою «I stand with Israel», що перекладається як:

«Я підтримую Ізраїль»

Майже відразу на українця звалилася хвиля критики та погроз. Шанувальники арабського світу висловили подив з приводу позиції Зінченка і засудили його позицію.

Через деякий час Олександр видалив історію. Також Зінченко втратив близько 500 тисяч підписників. На момент публікації цієї новини наш співвітчизник має близько 2.5 мільйони фоловерів. Було понад три.

  • Наразі Арсенал маючи в активі 17 очок після семи ігор посідає третю сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • Олександр Зінченко у нинішньому сезоні провів за Арсенал дев'ять матчів у всіх турнірах: без результативних дій.
  • Контракт гравця з лондонцями діє до 30 червня 2026 року.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 42 мільйони євро.
  • Сьогодні відбудеться матч Арсенал – Манчестер Сіті о 18:30.