«Судді самі будуть захищатися»: президент Кривбасу висловився про детектор брехні для арбітрів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
313
0 голосів
«Судді самі будуть захищатися»: президент Кривбасу висловився про детектор брехні для арбітрів
Костянтин Караманіц. Фото: ФК Кривбас
Президент криворізького Кривбаса Костянтин Караманіц розповів про деталі зустрічі президентів клубів української Прем'єр-ліги, котра проходила без присутності на ній представників ЗМІ.

Костянтин Караманіц з поміж інших не надто цікавих деталей зустрічі президентів клубів УПЛ розповів і про найцікавіше. А саме, ставлення його колег до ініціативи з впровадження детектору брехні для вітчизняних арбітрів.

«Щодо введення детектора брехні, не лише я був ініціатором цього. Були ще керівники, які підтримали це. Треба зрозуміти, що судді самі цим детектором будуть захищатися від розмов, коли їх звинувачують без усіляких на це причин. 

Найважливіше, що ми повинні налагодити комунікацію між суддівством і клубами, бо ми зараз у такому стані, що не розуміємо, за якими правилами граємо», – сказав Караманіц в інтерв’ю клубному ютуб-каналу Кривбаса.

  • Після поєдинку проти Чорноморця (1:0), Кривбас з 20 очками одноосібно очолив турнірну таблицю української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Юрія Вернидуба на виїзді зіграє проти харківського Металіста 1925. Поєдинок заплановано на 20 жовтня. Початок гри о 19:00.