«Перемоги даються тільки так»: Вернидуб відреагував на тріумф у грі з Чорноморцем та перше місце Кривбаса в УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1335
0 голосів
«Перемоги даються тільки так»: Вернидуб відреагував на тріумф у грі з Чорноморцем та перше місце Кривбаса в УПЛ
Юрій Вернидуб. Фото: Кривбас
Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував перемогу своєї команди у матчі десятого туру УПЛ над одеським Чорноморцем з рахунком 1:0.

Сьогодні, 8 жовтня, у матчі десятого туру чемпіонату України Кривбас на власному полі мінімально обіграв Чорноморець та очолив турнірну таблицю національної першості.

Юрій Вернидуб зізнався, що йому сподобалась гра у виконанні обох команд.

«Дуже цікава гра була. Інтенсивна, швидка з обох боків. І вони пресингували по всьому полю, і ми те ж саме робили. Були помилки при побудовах атаки, але ми це витерпіли, забили свій м’яч, перемогли. 

Це дуже добре, що хлопці зробили те, чого мені дуже хотілося, й не лише мені, а всім уболівальникам і людям з Кривого Рогу».

Фахівець зазначив, що усі його футболісти виконали установки, які отримали перед поєдинком.

«Усі хлопці готуються з нами однаково. Прийшов їхній час. Я їм завжди кажу, чекайте свою годину. От вони дочекалися. Зокрема, Клим Приходько. Дуже непогана гра, м’яч забив. Той-таки Денис Кузик, Микита Татарков. 

Усі, хто були на полі, виконали те, що ми в них просили, вони віддали всі сили на полі, й ми перемогли. Перемоги даються тільки так, через пошкодження, через травми, через терпіння», — сказав Вернидуб у коментарі клубній пресслужбі Кривбасу.

  • Після сьогоднішнього матчу Кривбас з 20 очками одноосібно очолив турнірну таблицю чемпіонату України. Чорноморець залишився з 16 балами та займає п’яте місце.
  • У наступному турі Чорноморець зіграє проти Минаю. Матч заплановано на 21 жовтня.
  • Кривбас 20 жовтня поміряється силами з харківським Металістом 1925.