Дніпро-1 без проблем обіграв Верес: відео курйозного автоголу гравця рівнян

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
532
0 голосів
Дніпро-1 без проблем обіграв Верес: відео курйозного автоголу гравця рівнян
Дніпро-1 - Верес. Фото: Верес
У матчі десятого туру чемпіонату України рівненський Верес завітав в гості до дніпровського Дніпра-1. Поєдинок завершився впевненою перемогою господарів поля.

Сьогодні, 7 жовтня, відбувся матч десятого туру УПЛ. Рівненський Верес в гостях поступився Дніпру-1.

У першому таймі глядачі побачили одразу два голи. Вже на десятій хвилині Олександр Філіппов реалізував свій момент після невдалих дій захисту рівнян та вивів Дніпро-1 вперед. 1:0 на користь господарів.

Через 20 хвилин захисник Вереса Семен Вовченко випадково зрізав м'яч у власні ворота після прострілу гравця дніпрян Володимира Адамюка. 2:0.

Голи матчу можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Як виявилось у підсумку – всі голи вболівальники побачили ще у першому таймі, адже друга половина зустрічі пройшла без забитих м'ячів.

Таким чином Дніпро-1 здобуває впевнену перемогу та продовжує рух вгору турнірною таблицею після невдалого старту сезону.

Чемпіонат України. 10 тур.

Дніпро-1 – Верес – 2:0

Голи: Філіппов, 10, Вовченко, 31 (автогол)

7 вересня. 13:00. Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена»

  • Дніпровський клуб не програє в УПЛ вже п'ять матчів поспіль. Рівняни не знають смаку перемог з 1 вересня, коли обіграли Чорноморець.
  • Перемога дозволила Дніпру-1 закріпитись на сьомому місці у турнірній таблиці з 15 очками. У Вереса наразі п'ять балів та 15-е місце.
  • У наступному турі чемпіонату України Дніпро-1 зіграє у виїзному поєдинку проти київського Динамо. Гру заплановано на 22 жовтня.
  • Верес того ж числа поміряється силами з львівським Рухом у домашній грі.