«Комедія перетворилася на трагедію»: огляд бельгійської преси на драматичну перемогу Шахтаря над Антверпеном

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
667
0 голосів
«Комедія перетворилася на трагедію»: огляд бельгійської преси на драматичну перемогу Шахтаря над Антверпеном
Автор дублю у ворота Антверпена Данило Сікан. Фото: ФК Шахтар
Бельгійські журналісти були шоковані поразкою місцевого Антверпену в поєдинку другого туру групового турніру Ліги чемпіонів від донецького Шахтаря (2:3).

Провідні бельгійські видання та їх оглядачі після фіаско Анверпена у грі проти Шахтаря (2:3), в один голос сурмили про те, що поразка їх команди не заслужена і що всьому виною помилки підопічних Марка ван Боммела.

«Спорт Експрес» провів ранковий моніторинг ЗМІ з Бельгії: 

Nieuwsblad:

«Видовище на «Босейлі» закінчилось з  неправильним результатом для Антверпена. Наша команда заслужено вела 2:0 у матчі з Шахтарем, але після перерви була обдурена.

Бутез позіхнув, Алдервейрелд не забив пенальті: так, це був сумний вечір. Драма у чотирьох діях».

De Standaard:

«Юнацькі огріхи Баліквіші та Бутеза, а також промах із пенальті Тобі Алдервейрелда коштували Антверпену перемоги над донецьким Шахтарем.

Чемпіон дорого сплатив навчання у Лізі чемпіонів».

HLN:

«В першому таймі хтось подумав, що Шахтар — аматорська команда. Але у другій половині зустрічі комедія перетворилася на трагедію.

Те, як ФК Антверпен віддав перемогу, ведучи 2:0 після першого тайму через грубу помилку, набагато болючіше, ніж розгром в Барселоні. На такому рівні однієї хорошої половини недостатньо... Хтось має аспірин?». 

  • Після поразки від Шахтаря чемпіони Бельгії мають в активі як і раніше нуль очок та замикають турнірну таблицю в групі Н
  • Антверпен в третьому турі групового етапу ЛЧ вдома прийматиме португальський Порту.
  • Матч заплановано на 25 жовтня. Початок гри о 22:00.