«Це дозволило Шахтарю набрати обертів»: тренер Антверпена назвав ключовий момент матчу Ліги чемпіонів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1745
0 голосів
«Це дозволило Шахтарю набрати обертів»: тренер Антверпена назвав ключовий момент матчу Ліги чемпіонів
Марк ван Боммел. Фото: Google
Головний тренер Антверпену Марк ван Боммел прокоментував підсумок поєдинку другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти донецького Шахтаря (2:3).

Марк ван Боммел коментуючи поразку від Шахтаря у Лізі чемпіонів (2:3), розділив гру на два абсолютно різні відтинки.

«Перший тайм був фантастичним. Шахтар намагався отримати хоч трохи контролю, а ми володіли перевагою в центрі поля і повністю контролювали гру. 

Але Шахтар – це досвідчена команда. У другому таймі нам не вдалося витримати структуру. Перший гол у наші ворота став результатом цілого ряду невдалих подій. На той момент не було приводу для паніки, але пропущений гол розчарував». 

Саме швидкий гол «гірників» по перерві, на думку ван Боммеля, і вибив його підопічних з колії. 

«Це дозволило Шахтарю набрати обертів. Третього гола не повинно було бути, цього штрафного удару можна було уникнути. Ми намагалися внести корективи, але не змогли повернути собі контроль, який був до перерви.

Алдервейрелд і Янссен вирішували, хто буде пробивати пенальті. Не можна звинувачувати Тобі, він взяв відповідальність на себе. Не можу згадати, коли ми востаннє пропускали три голи, крім матчу з Барселоною», – сказав Ван Боммел на післяматчевій пресконференції.

  • Після поразки від Шахтаря чемпіони Бельгії мають в активі як і раніше нуль очок та замикають турнірну таблицю в групі Н
  • Антверпен в третьому турі групового етапу ЛЧ вдома прийматиме португальський Порту.
  • Матч заплановано на 25 жовтня. Початок гри о 22:00.