«Може коштувати багато грошей»: Циганик назвав гравця Динамо, який вразив його у матчі проти Олександрії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
229
0 голосів
«Може коштувати багато грошей»: Циганик назвав гравця Динамо, який вразив його у матчі проти Олександрії
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо
Футбольний коментатор Ігор Циганик залишився задоволеним від гри київського Динамо в дев'ятому турі української Прем'єр-ліги у поєдинку проти Олександрії (4:2).

Ігор Циганик продовжує співати діферамби, ні, не Ігорю Коломойському, а півзахиснику Динамо Володимиру Бражку.

Чергову порцію компліментів від коментатора 21-річний гравець отримав після матчу з Олександрією (4:2), де Бражко відзначився дублем. 

«Неймовірно сподобалась гра Динамо в атаці і неймовірно не сподобалась гра в обороні. Поява Бражка додає сильної авторитетності в середині поля.

Як на мене, Бражко може коштувати багато грошей, футболіст виконує дуже великий обсяг роботи і у нього фантастичне відчуття голу. У ворота ЛНЗ він забив дальнім ударом і забив 2 майже однакові голи у ворота Олександрії», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі. 

  • Після дев'яти турів (шість зіграних матчів) столичний клуб має в активі 15 очок та посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Мірчі Луческу на виїзді зіграє проти житомирського Полісся. Поєдинок заплановано на 6 жовтня. Початок гри о 15:00.
  • У поточному сезоні Володимир Бражко зіграв за Динамо в десяти поєдинках в усіх турнірах: три голи, дві результативні передачі.