Динамо вирвало перемогу у Олександрії завдяки дублю Бражка з ювілейним асистом Ярмоленка: відео всіх голів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2127
0 голосів
Динамо вирвало перемогу у Олександрії завдяки дублю Бражка з ювілейним асистом Ярмоленка: відео всіх голів
Андрій Ярмоленко. Фото: УПЛ
В заключному поєдинку неділі в рамках дев'ятого туру української Прем'єр-ліги київське Динамо на характері здолало Олександрію (4:2). Героєм біло-синіх став Володимир Бражко.

Отримавши смачного ляща від Оболоні в 1/8 фіналу Кубка України (0:1), на гру проти Олександрії в УПЛ, динамівці Києва вийшли понурими, але точно мотивованими, з надією хоч якось реабілітуватися в очах своїх фанатів.

І вже перший реальний момент підопічні Мірчі Луческу втілили в гол: розіграш штрафного з лівого флангу головою продовжив на дальню штангу Олександр Караваєв, а неприкритий ніким Володимир Бражко вколотив м’яч у сітку воріт.

Олександрія не опустила руки та під завісу тайму відповіла і своїм голом: енну помилку зробив центральний захисник Динамо Олександр Сирота, який замість вибити м’яч зі штрафного тім’ям скинув його на кут Джевані. Тут би не промахнувся і Артем Бєсєдін, не дав повз і бразилець з Олександрії.

Але не довго радів Руслан Ротань. Вже в наступній атаці Динамо знову вийшло вперед: Олександр Караваєв протяг м’яч флангом, віддав на Андрія Ярмоленка, той проштовхнув на Ваната, а Владислав заштовхав. Для лідера Динамо цей пас став 90-м в рамках української Прем'єр-ліги!

Тайм номер два розпочався зі ще одного голу і не у виконанні господарів. Олександрія заробила штрафний на лівому фланзі, розіграш якого, пальнувши з-за меж штрафної, завершив Данило Скорко. Георгій Бущан не врятував.

Ратівником Динамо цього вечора судилося стати Бражку: після розіграшу кутового м'яч на Володимира скинув Ванат і той не схибив пробивши на силу повз Георгія Єрмакова.

А добив Олександрію Віталій Буяльський, який завершив швидку атаку киян вже в доданий час.

▶️ Огляд поєдинку Динамо – Олександрія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Україна. Прем’єр-ліга

9-й тур

Динамо – Олександрія 4:2 (2:1)

Голи: Бражко, 15, 83, Ванат, 44, Буяльський, 90+3 – Джевані, 43, Скорко, 47.

  • В наступному турі команда Мірчі Луческу на виїзді зіграє проти житомирського Полісся. Поєдинок заплановано на шосте жовтня. Початок гри о 15:00.
  • Олександрія в десятому турі відправиться в гості до Черкас, де зіграє проти місцевого ЛНЗ. Матч відбудеться сьомого жовтня. Початок поєдинку о 15:00.
  • Наразі столичний клуб має в активі 15 очок після шести матчів та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Відставання Динамо від Шахтаря складає три очки, але біло-сині мають три поєдинки в запасі.
  • Олександрія нині посідає 13 щабель: вісім очок, після девяти поєдинків.