«Ван Леувену в Шахтарі залишилося недовго»: Вацко оцінив подальші перспективи фахівця на чолі «гірників»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
156
0 голосів
«Ван Леувену в Шахтарі залишилося недовго»: Вацко оцінив подальші перспективи фахівця на чолі «гірників»
Патрік ван Леувен. Фото: Шахтар
Відомий український футбольний журналіст Віктор Вацко поділився думкою про майбутнє Патріка ван Леувена на чолі Шахтаря після невтішних результатів донецької команди.

У суботу, 30 вересня, «гірники» поступилися полтавській Ворсклі (1:2) у дев'ятому турі УПЛ.

Віктор Вацко розповів, що не всі футболісти донецького гранду позитивно прийняли ван Леувена після відходу Ігора Йовічевича.

«Згоден з тим, що за команду Йовічевича було приємно вболівати. Він давав додатковий шарм тогорічному Шахтареві. Патрік, як людина, як тренер, як характер це зовсім інша історія. З того, що знаю я, то далеко не всі гравці прийняли нового тренера». 

Коментатор допускає, що вже невдовзі Шахтар отримає нового головного тренера, а відставка нідерландського фахівця має статися незабаром.

«Я чув, що в Шахтарі зараз на порядку денному питання майбутнього ван Леувена дуже актуальне. Це я ще акуратно кажу. В неділю мала відбутися нарада стосовно майбутнього нідерландського тренера в Шахтарі.

Ризикну спрогнозувати, що ван Леувену в Шахтарі залишилося недовго. Акцентую, що це прогноз, а не інсайд. Буде у Шахтаря новий тренер вже невдовзі. Подивимося як в мене з інтуїцією», – сказав Вацко у програмі «Вацко on air».

  • Після дев’яти матчів чемпіонату України Шахтар має в активі 18 очок та посідає перше місце в турнірній таблиці УПЛ.
  • В наступному поєдинку на внутрішній арені донеччани зіграють проти ЛНЗ. Поєдинок заплановано на 21 жовтня. Початок гри о 17:00.
  • У наступній грі в Лізі чемпіонів Шахтар на виїзді зіграє проти бельгійського Антверпену. Гру заплановано на 4 жовтня. Початок о 19:45.