Шахтар несподівано програв Ворсклі: команда ван Леувена може втратити лідерство в УПЛ

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
645
0 голосів
Шахтар несподівано програв Ворсклі: команда ван Леувена може втратити лідерство в УПЛ
Шахтар - Ворскла. Фото: ФК Шахтар
У суботу, 30 вересня, Ворскла несподівано на виїзді обіграла Шахтар (2:1) у матчі дев’ятого туру УПЛ. «Гірники» зазнали першої поразки у чемпіонаті.

Ворскла перемогла Шахтар (2:1) у поєдинку дев’ятого туру УПЛ.

⚽️ Голи цього матчу дивіться у нашому телеграм-каналі

Полтавці відкрили рахунок у матчі завдяки пенальті на 22-й хвилині матчу. Покарання, яке було призначене за фол Дмитра Чигринського у власному штрафному майданчику проти Руслана Степанюка, чітко виконав Олександр Скляр.

Гірники  змогли відігратися на 57-й хвилині зустрічі. Після пасу Данила Сікана фантастичний удар у ближню дев’ятку с правої ноги вдався Олександру Зубкову.

Перемогу гостям приніс гол Івана Нестеренка, який на 71-й хвилині матчу вдало замкнув флангову передачу до штрафного майданчику Шахтаря він Ігоря Пердути.

Шахтар – Ворскла – 1:2

Голи: Зубков, 57 – Скляр, 22 (пенальті), Нестеренко, 71

30 вересня. 17:00. Львів. Стадіон «Арена Львів»

  • Шахтар зазнав першої поразки в сезоні УПЛ;
  • «Гірники» поки залишаються на першому місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 18 набраних очок після дев’яти зіграних матчів;
  • Обігнати донеччан вже у цьому турі має шанс Кривбас. Для цього підопічним Юрія Вернидуба необхідно у неділю вдома здолати Рух;
  • Ворскла із 12 балами за підсумками восьми матчів вийшла на сьому сходинку;
  • Свій наступний поєдинок у чемпіонаті України Шахтар проведе 21 жовтня вдома проти ЛНЗ. Полтавці 7 жовтня в рамках регулярної першості на виїзді протистоятимуть Колосу.