Дніпро-1 переміг Металіст 1925 та обійшов його у турнірній таблиці: Максимов прервав рекордну серію харків’ян

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
211
0 голосів
Дніпро-1 переміг Металіст 1925 та обійшов його у турнірній таблиці: Максимов прервав рекордну серію харків’ян
Кунг-фу Емільяно Пуріти. Фото: CК Дніпро-1
В заключному поєдинку дев'ятого туру української Прем'єр-ліги СК Дніпро-1 мінімально переміг харківський Металіст 1925 (1:0). Жовто-сині програли вперше за шість турів.

Перший тайм поєдинку у Дніпрі голами не потішив, хоча нагоди були в обох команд. 

Вбивчий момент на 33-й хвилині гри мав Андрій Борячук: передачу-цукерку йому викотив з флангу Владислав Дмитренко, але потужний удар центрального форварда харків’ян потягнув Євген Волинець.

Дніпро-1 відповів «гарматою» від Валентина Рубчинського з-за меж штрафної: дива реакції та стрибучості продемонстрував Олег Мозіл. 

Під завісу першого тайму знову міг забивати Борячук, але його удар після чудового пасу від Арі Моури, прийняла на себе стійка.

Вже по перерві, глядачі нарешті дочекалися на гол: розкішний, сильній і найголовніше точний удар здалеку вдався ексдинамівцю Богдану Леднєву. Реальний претендент на гол туру.

Зрештою, цей гол так і залишився єдиним у цій грі.

▶️ Гол Богдана Леднєва дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Україна. Прем’єр-ліга

9-й тур

Дніпро-1 – Металіст 1925 1:0 (0:0)

Гол: Леднєв, 56.

  • Після перемоги над Металістом 1925 Дніпро-1 піднявся на сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ: 12 очок. Харківський клуб наразі посідає дев'ятий щабель: 11 залікових пунктів.
  • В наступному турі Дніпро-1 вдома прийматиме рівненський Верес. Поєдинок заплановано на сьоме жовтня. Початок гри о 13:00.
  • Металіст 1925 в десятому турі поїде в гості до Оболоні. Поєдинок у Києві заплановано на восьме жовтня. Початок гри о 13:00.