«Динамо на сьогодні краще Олександрії»: Ротань – про сьомий матч без перемог в УПЛ та чутки про відставку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
312
0 голосів
«Динамо на сьогодні краще Олександрії»: Ротань – про сьомий матч без перемог в УПЛ та чутки про відставку
Руслан Ротань. Фото: Олександрія
Головний тренер Олександрії Руслан Ротань прокоментував поразку своєї команди в матчі дев’ятого туру чемпіонату України проти київського Динамо з рахунком 2:4.

Руслан Ротань зізнається, що на сьогоднішній день його команда слабша за Динамо, якому поступилася у дев’ятому турі УПЛ (2:4)

«Я не скажу, що ми збивали темп та не хотіли грати. Ми робили заміни тільки тоді, коли наші гравці травмувалися. Ніхто темп не збивав. Це по-перше.

А по-друге, ми ж розуміли, з ким ми грали. Динамо на сьогодні є краще нас. Тому, можливо, ми дійсно десь не встигали в майстерності, але з бажанням все було добре». 

Наставник Олександрії пояснив відсутність результату тим фактором, що у його команді молоді виконавці, яким потрібен час, щоб набратися досвіду.

«В нас молоді та талановиті гравці, багато чого залежить від бажання. Їм потрібен час. Більш ніж половина гравців, які прийшли в команду, не проходили з нами збори. Ми їх добирали в процесі сезону».

На запитання про свою ймовірну відставку з посади Ротань відповідати відмовився.

«Я чутки не коментую. Якщо хтось коментує чутки, то прапор їм у руки», — сказав фахівець після матчу. 

  • Олександрія в десятому турі відправиться в гості до Черкас, де зіграє проти місцевого ЛНЗ. Матч відбудеться сьомого жовтня. Початок поєдинку о 15:00.
  • Наразі Олександрія має в активі вісім очок та посідає 13-те місце в турнірній таблиці УПЛ.