Відомо, де зіграють Ворскла та Рома: обидва матчі пройдуть в Італії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
668
0 голосів
Відомо, де зіграють Ворскла та Рома: обидва матчі пройдуть в Італії
Жіноча команда Ворскли. Фото: Суспільне Спорт
УЄФА затвердив місця проведення та час початку матчів другого раунду жіночої Ліги чемпіонів за участю полтавської Ворскли. Матчі з Ромою полтавці проведуть в Італії.

За підсумками жеребкування в другому раунді кваліфікації Ворскла в боротьбі за путівку до групового турніру зустрінеться з італійською Ромою. Перший поєдинок для української команди буде виїзним.

Обидва матчі пройдуть у столиці Італії,  повідомляє офіційний сайт Всеукраїнської асоціації жіночого футболу.

Про це домовилися представники клубів, оскільки українська команда не може грати вдома через повномаштабне вторгнення росії на територію України.

Таким чином, місцем проведенням двох поєдинків кваліфікації визначено стадіон «Тре Фонтане» в Римі.

Перша зустріч пройде 11 жовтня (початок о 15:30 за київським часом). Матч-відповідь відбудеться 18 жовтня (15:30).

  • На шляху до другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів у півфіналі міні-турніру полтавська команда в овертаймі в додатковий час дотиснула естонську Флору – 4:3, а у фіналі знищила хорватський Осієк з рахунком 3:0.
  • Зазначимо, що 12 переможців другої стадії відбору проб’ються до групового раунду, де на них уже чекають Барселона, Ліон, Баварія та Челсі.
  • Нагадаємо, що віце-чемпіон України Кривбас завершив свої виступи в першому раунді, де в межах групи 3 Шляху представників ліг поступився французькому Парижу (0:4) та шведському Лінчепінгу (0:3).