Ворскла в додатковий час дотиснула Флору в кваліфікації жіночої Ліги чемпіонів: зустріч з наступним суперником відбудеться 9 вересня

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
796
0 голосів
Ворскла в додатковий час дотиснула Флору в кваліфікації жіночої Ліги чемпіонів: зустріч з наступним суперником відбудеться 9 вересня
Фото: Google
Жіноча команда Ворскли стартувала у кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2023/2024. Чемпіонки України грають у першому етапі відбору Шляху чемпіонів.

Жіноча Ворскла з перемоги стартувала у кваліфікації Ліги чемпіонів. Українська команда виграла у естонської Флори в поєдинку, що проходив в боснійському Сараєво.

Ворскла відкрила рахунок у матчі на 27-й хвилині, але майже одразу пропустила у відповідь. У кінці першого тайму Ворскла знов вийшла вперед, але двічі пропустила у другому таймі. На 88-й хвилині команді вдалося зрівняти рахунок та перевести гру в додатковий час.

На початку першого овертайму Роксолана Кравчук своїм голом вивела український клуб вперед та принесла перемогу. Наприкінці додаткового часу Флора залишилась у меншості.

Кваліфікація жіночої Ліги чемпіонів. Перший раунд. Півфінал

Ворскла – Флора – 4:3

Голи: Козлова, 27, Котик, 44, Корсун, 88, Кравчук, 93 – Таммік, 38, Ліллемяе, 47, Улексін, 78.

Ворскла: Бондарчук, Подольська, Котик, Корсун, Шайнюк, Петрик, Давиденко, Козлова, Осипян, Андрухів, Калініна.

Стадіон: Софік Торосян (Вірменія).

Перший раунд кваліфікації складається з двох стадій. Їх проводять у форматі півфіналів (6 вересня) та фіналів/матчів за третє місце (9 вересня). Переможці кожного з фіналів (Шляхи чемпіонів і Шляхи представників ліг) проб'ються до другого раунду.

  • За путівку до другого етапу Ворскла 9 вересня посперечається з переможцем пари Сараєво-2000 (Боснія і Герцеговина) – Осієк (Хорватія). Фінал першого раунду в нашому квартеті теж відбудеться у Сараєво.
  • Жіноча команда криворізького Кривбасу, посівши друге місце в чемпіонаті України-2022/2023, зіграє у першому раунді Шляху представників ліг. Її матч з французським Парижем пройде у шведському Лінчепінгу і розпочнеться сьогодні о 22:00.