УАФ закликала бойкотувати російські збірні: деталі листа асоціації до європейських футбольних федерацій

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
884
0 голосів
УАФ закликала бойкотувати російські збірні: деталі листа асоціації до європейських футбольних федерацій
Будинок футболу. Фото: УАФ
Українська асоціація футболу направила листа всім європейським футбольним федераціям з закликом бойкотувати матчі з російськими юніорськими збірними.

УАФ звернулась до всіх європейських футбольних федерацій із закликом бойкотувати матчі з російськими юніорськими збірними, повідомляє The Times:

«УАФ звертається до вас з проханням бойкотувати можливі матчі за участю команд з росії. Ми переконані, що будь-який крок до реінтеграції російських представників є небезпечною та жахливою тенденцією, яка означає не що інше, як підтримку російської терористичної держави та всіх їхніх злочинів, які вже скоєні та ще чиняться в Україні», – говориться у тексті листа.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення всі російські національні команди та клуби отримали дискваліфікацію від європейських змагань, проте декілька днів тому УЄФА вирішило повернути до міжнародних змагань російські команди U-17.

  • Рішення про бойкот матчів з росіянами вже прийняли Литва, Латвія, Естонія, Польща, Швеція, Фінляндія, Данія, Норвегія, Ірландія та Англія.
  • УАФ також оголосила, що не братиме участі у змаганнях з російськими командами.