З Кривцовим, але без Мессі: Інтер Майамі програв у фіналі Кубку США – відома оцінка українського захисника

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
903
0 голосів
З Кривцовим, але без Мессі: Інтер Майамі програв у фіналі Кубку США – відома оцінка українського захисника
Сергій Кривцов. Фото: Інтер Майамі
У фінальному матчі Відкритого Кубку США Інтер Майамі з українським захисником Сергієм Кривцовим, але без Ліонеля Мессі, у складі поступився Динамо Х'юстон (1:2). Відома оцінка нашого співвітчизника.

У ніч з середи на четвер у Форт Лодердейлі (Флорида) відбувся фінальний матч Відкритого кубка США, в якому Інтер Маямі, за який виступає українець Сергій Кривцов, програв у вирішальній грі Динамо Х'юстон. 

Команда нашого співвітчизника не могла розраховувати на Ліонеля Мессі та Жорді Альби. Але у старті вийшов наш співвітчизник, хоча після минулої гри у нього була підозра на струс мозку.

Вже в першому таймі Кривцов не встиг за забігом Бейрда лівим флангом, той віддав в центр на Артура, який викотив на хід Дорсі, а той вивів Динамо вперед. 

Не пройшло і десяти хвилин, як Бассі з пенальті забив другий гол у ворота команди з Майамі. Інтер зумів відіграти лише один гол і той у доданий до другої половини гри час.

Відкритий Кубок США, фінал

Інтер Маямі – Динамо Х'юстон – 1:2

Голи: Мартінес, 90+2 – Дорсі, 24, Бассі, 33 (пен.)

Статистичний портал SofaScore оцінив гру Кривцова в 6,8 бала. 

  • Цей Кубок ста другим в історії Динамо Х'юстона і першим трофеєм команди за останні п'ять років. Команда зіграє в Кубку чемпіонів КОНКАКАФ.
  • Сергій Кривцов приєднався до Інтер Майамі взимку цього року на правах вільного агенту.
  • В нинішньому сезоні українець провів в усіх турнірах за американський клуб 33 матчі, забив один гол та віддав одну результативну передачу.
  • Transfermarkt оцінює гравця у два мільйони євро.