«Це грабіж українського футболу»: Надєїн знищив Megogo, Верес знайшов інший шлях для показу своїх матчів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
569
0 голосів
«Це грабіж українського футболу»: Надєїн знищив Megogo, Верес знайшов інший шлях для показу своїх матчів
Іван Надєїн. Фото: НК Верес
Президент Вереса Іван Надєїн заявив, що його клуб припиняє співпрацю з медіасервісом MEGOGO. Всі домашні поєдинки народного клубу в УПЛ можна буде подивитись лише на їх YouTube-каналі.

Верес продовжує бути попереду всіх клубів української Прем’єр-ліги в плані впровадження інновацій, пов’язаних з трансляцією поєдинків.

Саме представники клубу з Рівного першими запровадили практику платних трансляцій на своєму YouTube-каналі – перегляд гри 1/8 фіналу Кубка України коштував 30 гривень – й от, нова революційна заява від Вересу.

Президент народного клубу Іван Надєїн втомився від співпраці з медіасервісом MEGOGO й в односторонньому порядку розірвав з ним угоду.

«Те, що нам пропонує MEGOGO, коли ми їм платимо за трансляцію, а вони нам безкоштовно в себе показують і отримують за це гроші – це грабіж українського футболу. 

MEGOGO пропонує історію, яка мені просто незрозуміла. Добре, ми їм дали період перших кількох турів, вони попросили ще два. Вони просто фактично користуються необізнаністю клубів», – сказав Надєїн в інтерв’ю клубній пресслужбі Вереса.

Ще більш деталізував позицію НК його пресаташе Євгеній Кучін, який повідомив, що рівненській клуб запускає на постійній основі спонсорство на своєму YouTube-каналі.

  • Вартість перегляду одного матчу Вереса становитиме 17 гривень 50 копійок.
  • Місячна підписка коштуватиме 35 гривень.