«Це їхній рівень»: Степаненко розкритикував українських арбітрів після гри з Рухом

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1816
0 голосів
«Це їхній рівень»: Степаненко розкритикував українських арбітрів після гри з Рухом
Тарас Степаненко. Фото: Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Тарас Степаненко після матчу з львівським Рухом розкритикував рівень українських арбітрів, а також пояснив, чому вони майже нічого не судять в Європі.

Тарас Степаненко розкритикував рівень українського суддівства після матчу з Рухом (1:1):

«Вважаю, що нам треба уникати таких помилок. Це вже четверта чи п'ята червона. Той фол, який він свиснув – жах просто. То таке. На суддів не хочу нічого казати. Вони самі демонструють цей рівень. Тому і не судять у Європі майже нічого. Це їхній рівень. Ми хочемо, щоб наша країна та футболісти грали у Європі.

Коли Україна буде в ЄС, хочемо, щоб футбол розвивався. А щоб розвивався, треба робити це на всіх ступенях. Не тільки футболісти. І суддівська колегія, і тренери. Якщо будемо думати про те, щоб мені сьогодні було добре, то завтра краще не стане», – заявив півзахисник Шахтаря в післяматчевому коментарі.

  • На 21-й хвилині поєдинку гри Ярослав Ракицький отримав пряму червону картку за підкат проти Іллі Квасниці.
  • Після поєдинку проти Руху Шахтар має в активі 18 очок та посідає перше місце в турнірній таблиці УПЛ, всього на очко випереджаючи Кривбас.
  • В наступному турі УПЛ команда Патріка ван Леувена зіграє проти полтавської Ворскли. Поєдинок заплановано на 30 вересня. Початок гри о 17:00.