«Я поговорю з ним»: Ребров відреагував на помилку Трубіна у матчі Бенфіка – Зальцбург

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
717
0 голосів
«Я поговорю з ним»: Ребров відреагував на помилку Трубіна у матчі Бенфіка – Зальцбург
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної команди України Сергій Ребров прокоментував невдалу гру голкіпера нашої збірної і португальської Бенфіки Анатолія Трубіна у матчі Ліги чемпіонів проти Зальцбурга.

Анатолій Трубін вийшов у стартовому складі Бенфіки у матчі проти Зальцбургу в рамках першого туру Ліги чемпіонів. Український воротар вже на другій хвилині гри відзначився жовтою карткою, заробивши пенальті у свої ворота, але гравець суперника не зміг переграти нашого воротаря.

Журналісти А Bola зв’язалися з Сергієм Ребровим, щоб почути коментар наставника збірної України щодо помилки Трубіна.

«Момент с пенальті? Спірно, що це була помилка. Звичайно, я поговорю з ним, як і з усіма гравцями. Він молода людина, але морально сильний і багато працює».

Український фахівець зазначив, що Трубіну потрібен час, щоб адаптуватися і він все ще може припуститися помилку у майбутньому, але наставник впевнений, що голкіпер буде корисний Бенфіці.

«Бенфіка знає, чому вона купила його. Я довіряю і вірю в Трубіна! Якщо він і припустився помилки, то це була не перша. 

Він воротар національної збірної, талановитий і з якоїсь причини підписав контракт із Бенфікою. Цей епізод не може змінити його майбутнє в Бенфіці. Бажаю йому удачі. Анатолій сильна особистість, і я переконаний, що він дуже допоможе Бенфіці», — сказав Ребров.

  • На 15-й хвилині Трубін все ж таки пропустив із другого пенальті у матчі. На 51-й хвилині українцю забили ще один гол з гри.
  • Статистичні портали визнали воротаря одним із найгірших гравців поєдинку.
  • Гра проти Зальцбурга стала другою для голкіпера у складі португальської команди. Він вже пропустив три голи.
  • У наступному турі Ліги чемпіонів Бенфіка на виїзді зіграє проти Інтера. Поєдинок відбудеться 3 жовтня. 29 вересня команда Трубіна зіграє з Порту в чемпіонаті.