«Зоря не повинна бути перешкодою для виходу в плей-офф»: огляд бельгійських ЗМІ на нічию Гента

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
345
0 голосів
«Зоря не повинна бути перешкодою для виходу в плей-офф»: огляд бельгійських ЗМІ на нічию Гента
Гент – Зоря. Фото: Google
Вчора, 21 вересня, Гент зіграв у нічию з луганською Зорею (1:1) у матчі Ліги конференцій. Бельгійська преса прокоментували результат своєї команди.

У четвер, 21 вересня. Гент у першому турі групового етапу Ліги конференцій заграв у нічию з Зорею (1:1).

Вболівальники луганської команди задоволені подібним результатом, а ось бельгійська преса очікувала від своєї команди виключно перемоги. 

Voetbalprimeur

Результат, 1:1, не той, яким Гент має бути задоволений. Будучи командою з першого кошика і, отже, фаворитом групи, Гент розпочав свій європейський груповий етап із виїзного матчу проти Зорі.

«Буйволи» спробувала захопити ініціативу з перших хвилин. Вони володіли м'ячем, але можливостей для взяття воріт було небагато. Хуго Куйперс подав м'яч, а Арчі Браун пробив повз воротаря під кінець години гри. З іншого боку, Едуардо Герреро був тим, за ким потрібно було стежити, але загалом перед воротами Деві Рофа все було спокійно.

Після голу Кейперса, здавалося б, справу зроблено, але вже через три хвилини пішов холодний душ у вигляді голу Герреро.

Nieuwsblad 

Упущені можливості для Гента: «буйволи» стартували з невдалої нічиєї на груповому етапі Ліги конференцій.

Прогноз перед матчем: Гент має без проблем впоратися із Зорею. Висновок після: «буйволи» змарнували шанс відмінно почати груповий етап з виїзної перемоги. Слабкість до перерви, пишність після. У підсумку - 1:1. Ні, ця українська команда не повинна бути перешкодою для виходу в плей-оф.

  • В наступному турі Ліги конференцій луганська Зоря на виїзді зіграє проти ісландського Брейдабліка. Поєдинок відбудеться 5 жовтня. Початок гри о 19:45.
  • Гент зустрінеться у другому турі з ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва. Стартовий свисток гри у Бельгії пролунає о 19:45.