«Навіть далеко від рідного міста, клуб розвивається»: Палкін привітав Ахметова з 57-річчям

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
319
0 голосів
«Навіть далеко від рідного міста, клуб розвивається»: Палкін привітав Ахметова з 57-річчям
Сергій Палкін, фото:
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін привітав президента донецького клубу Ріната Ахметова з 57-річчям. Ахметов святкує день народження сьогодні, 21 вересня.

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін привітав президента донецького клубу Ріната Ахметова з 57-річчям.

«Коли майже 27 років тому президент починав писати сучасну історію Шахтаря, то, мабуть, ніхто не міг й уявити, якого рівня досягне клуб за цей час. Ніхто, крім самого Ріната Леонідовича.

Навіть далеко від рідного міста, без свого стадіону та рідних уболівальників, в умовах війни клуб не просто живе, а розвивається й прогресує, тримає високі стандарти, залишаючись найкращим в Україні та маючи визнання в Європі. І в цьому, безумовно, заслуга Ріната Ахметова», – написав Палкін у фейсбуці. 

Раніше Палкін не стримував емоцій, коли говорив про правило ФІФА, яке позбавило Шахтаря значної частки прибутку на відхідних трансферах.

  • Палкін почав працювати у Шахтарі у 2003 році фінансовим директором, у 2004 він обійняв посаду генерального директора клубу.
  • Минулого сезону донецький клуб сезону став чемпіоном України. 19 вересня команда стартувала у розіграші групового етапу Ліги чемпіонів з поразки від Порту (1:3).