Циганик сварився із Суркісом: журналіст розкрив причину конфлікту з президентом Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1174
0 голосів
Циганик сварився із Суркісом: журналіст розкрив причину конфлікту з президентом Динамо
Ігор Циганик та Ігор Суркіс. Колаж: «Спорт Експрес»
Спортивний журналіст та телеведучий Ігор Циганик розповів, що мав дуже серйозну розмову особисто з президентом київського Динамо Ігорем Суркісом.

Це міг бути дуже цікавий, епічний батл, але… Далі балачок, справа не дійшла. Ігор Циганик, виявляється мав і має серйозні пред'яви особисто до боса Динамо, свого тезки Ігоря Суркіса

Більш того, за словами Циганика, він все ж сказав пару слів Суркісу. Та не більше. Причина – переноси матчів в УПЛ.

«У Шахтаря зараз наступає дуже складний період: з переїздами, поверненнями, матчами. Можливо, вони так само будуть переносити поєдинки. 

Хоча я проти будь-яких переносів. Я навіть з президентом Динамо сварився з цього приводу – що не можна переносити матчі», – розповів Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі. 

  • Через участь Динамо у кваліфікації Ліги конференцій три матчі киян у чемпіонаті України було перенесено: проти Металіста 1925, Вереса та Зорі.
  • Після чотирьох зіграних матчів в новому сезоні УПЛ динамівці мають в активі дев’ять очок та посідають сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • Наступний поєдинок в українській Прем’єр-лізі Динамо проведе 23 вересня на виїзді проти черкаського ЛНЗ. Початок гри заплановано на 13:00.
  • В 1/8 фіналу Кубку України динамівці зустрінуться в столичному дербі з Оболонню. Поєдинок відбудеться 27 вересня.