Клуби УПЛ проведуть позапланову нараду: відомо, що обговорюватимуть президенти команд

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
410
0 голосів
Клуби УПЛ проведуть позапланову нараду: відомо, що обговорюватимуть президенти команд
Логотип УПЛ. Фото: УПЛ
20 вересня президенти клубів УПЛ проведуть позачергову нараду щодо проблем українського клубного футболу. Зокрема, очікується відверта розмова щодо суддівства.

Завтра, 20 вересня, президенти клубів УПЛ проведуть позачергову нараду щодо проблем українського клубного футболу.

Ініціювали зустріч президент Полісся Геннадій Буткевич та президент Вереса Іван Надєїн. На нараді хочуть відверто поговорити про суддівство в українському футболі, повідомляє «ТаТоТаке»

Зустріч проведуть у кінному клубі Equides Club у Лісниках в Київській області – ним володіє Буткевич. На нараду запросили виключно президентів клубів, поки невідомо, чи буде на ній представник УПЛ.

  • Зазначимо, що велика кількість представників клубів та фанатів звертають увагу на те, що у нинішньому сезоні жахливий рівень роботи українських арбітрів. Наприклад, головний тренер Оболоні Валерій Іващенко залишився незадоволений роботою суддів матчу проти Шахтаря.
  • Також нагадаємо, що КДК УАФ часто визнає помилки арбітрів – головний експерт з арбітражу УАФ Нікола Ріццолі прокоментував жовту картку півзахиснику Шахтаря Георгію Судакову у грі з Минаєм та пояснив, що гравцю варто було показувати пряму червону.