«Не варто розкидатися такими кадрами, як Ребров»: Маркевич став на захист головного тренера збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
329
0 голосів
«Не варто розкидатися такими кадрами, як Ребров»: Маркевич став на захист головного тренера збірної України
Мирон Маркевич. Фото: Google
Колишній головний тренер національної збірної України Мирон Маркевич став на захист нинішнього наставника команди Сергія Реброва.

Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Збірна» розповів, чи варто головному тренер збірної України Сергію Реброву піти у відставку через невдалі результати команди:

«Ребров почав Лігу націй зі збірною і йому, як мінімум, потрібно дати завершити цей турнір на чолі України. А звільнять його чи ні після… Все залежить від результату, звісно ж. Якщо йому вдасться покращити гру в обороні насамперед, то, я певен, все буде добре, перемоги прийдуть. Так, виграти перше місце після двох поразок на старті буде важко, але цілком реально.

Взагалі, не варто розкидатися такими кадрами, як Ребров. Просто йому потрібно бути трошки сміливішим, більше вводити у склад молодих кадрів, вкотре повторююся, покращити гру в обороні – й усе буде добре».

  • На підопічних Сергія Реброва очікують два номінально домашні матчі проти Грузії (Познань) 11 жовтня та Чехії (Вроцлав) 14 жовтня.
  • Україна розпочала Лігу націй домашньою поразкою від Албанії (1:2) та гостьовою від Чехії (2:3) та перебуває на останньому місці у своїй групі.