Циганков та Довбик успішно зіграли в матчі Жирони: українці мають одні з найвищих оцінок

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1043
0 голосів
Циганков та Довбик успішно зіграли в матчі Жирони: українці мають одні з найвищих оцінок
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Жирона
Українські представники Жирони Віктор Циганков та Артем Довбик були позитивно оцінені експертами за підсумками матчу чемпіонату Іспанії проти Гранади.

18 вересня Жирона в рамках п’ятого туру іспанської Ла Ліги зіграла на виїзді проти Гранади. Гра завершилась перемогою 4:2 на користь каталонського клубу.

З перших хвилин вперше в сезоні гру розпочали два українські легіонери каталонців Віктор Циганков та Артем Довбик.

Український вінгер Жирони записав дебютний гол у цьому сезоні. На 22-й хвилині Циганков чудово обробив м’яч та відправив його у дев’ятку з-за меж карного майданчика.

Далі своє слово сказав і Артем Довбик. Форвард на 35-й хвилин відзначився результативною дією, асистувавши головою Лопесу, який переправив м'яч у сітку воріт.

Відео голу Циганкова та асисту Довбика можна подивитися в телеграм-каналі

Портал статистики WhoScored поставив українським футболістів хороші бали за цю гру. Циганков отримав оцінку 7,6, а Довбик – 7,3. Не обділив українців і SofaScore: 7,2 – у Віктора та 7,0 – у Артема. Це одні з найкращих оцінок у складі Жирони та загалом у матчі.

  • Перемога дозволила Жироні з 13 очками в активі вийти на третє місце в Ла Лізі. У Барселони, яка друга, також 13 балів, але у «синьо-гранатових» краща різниця м'ячів. Перший Реал має 15 очок в активі.
  • Наступну зустріч команда Віктора Циганкова та Артема Довбика проведе з Мальоркою (23.09).