«Це був не його вибір»: дружина захисника Шахтаря пояснила, чому він не приїхав в збірну України

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
867
0 голосів
«Це був не його вибір»: дружина захисника Шахтаря пояснила, чому він не приїхав в збірну України
Юхим Конопля та Анастасія Гладун. Фото: Instagram
За словами дружини захисника Шахтаря Юхима Коноплі Анастасії Гладун, гравець дійсно не приїхав до збірної України на виїзний матч відбору до Євро-2024 проти Англії в березні 2023 року через ушкодження.

Дружина захисника Шахтаря Юхима Коноплі Анастасія Гладун розставила всі крапки над «і» навколо скандальної ситуації, в яку потрапив її чоловік у березні 2023 року.

Річ у тім, що Юхим тоді не приїхав до збірної України на виїзний матч відбору до Євро-2024 проти Англії (0:2) через ушкодження, але після даного рішення Конопля зіграв у матчі 18 туру УПЛ сезону 2022/2023 проти Руху (2:0), через що захисник отримав чималу порцію критики.

Втім, Анастасія розповіла, що вже тоді захисник виступав на уколах:

«Юхим та людина, що рве все заради того, щоб грати. Він травмувався ще восени, тоді ж йому зробили операцію, він відновлювався і почав грати. Але був рецидив і він вже грав на уколах».

Дані неприємності, за словами дружини Коноплі і змусили захисника відмовитися від виступів за збірну:

«Потім я його запитую: «Ну, як ти себе почуваєш?». А він відповів, що п'ять уколів перед грою поставив та не може прогресувати, бо постійно відчуває біль. Це був не його вибір, а такі обставини», – розповіла Гладун ютуб-каналу «Анна Реброва».

  • Конопля у складі збірної України виступає з 2020 року.
  • За три роки у національній команді зіграв у семи матчах, відзначився одним голом.
  • В тому числі Конопля взяв участь у грі збірної України проти Англії (1:1) у Вроцлаві.