«Він готовий грати»: ван Леувен проанонсував повернення основного гравця Шахтаря у матчі з Порту

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1643
0 голосів
«Він готовий грати»: ван Леувен проанонсував повернення основного гравця Шахтаря у матчі з Порту
Патрік ван Леувен. Фото: Шахтар
За словами головного тренера Шахтаря Патріка ван Леувена, воротар Дмитро Різник готовий зіграти у Лізі чемпіонів проти Порту, оскільки прибув з командою до Гамбургу.

Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен на пресконференції перед матчем першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Порту розповів про кадрову ситуацію в команді.

Як зазначив наставник «гірників», воротар команди Дмитро Різник готовий повернутися до основного складу. Нагадаємо, на війні з російськими окупантами загинув брат голкіпера Сергій і через це Різник пропустив гру УПЛ з Оболонню (1:0). 

«Він вирушив з командою до Гамбургу, а це означає, що він готовий грати».

Втім, ван Леувен прокоментував не тільки набуття, а ще і втрати. Поза грою з першого туру УПЛ через травму плеча перебуває Валерій Бондар, а через проблеми з ахілловим сухожиллям не потрапив до заявки Микола Матвієнко. Також не зіграє з Порту Дмитро Чигринський.

«Деякі захисники поза грою вже кілька тижнів, але ми задоволені тими, хто у нас є».

Наостанок керманич Шахтаря поділився своєю думкою про прийдешнього суперника:

«Я завжди дуже уважно дивлюся на іноземні команди, і Порту – одна з таких. У них такі ж уявлення про футбол, як і у мене, про розвиток молоді та надання їй можливостей у першій команді. У мене також є багато друзів, які працювали і працюють в клубі, тому я уважно стежу за ними», – наводить слова ван Леувена видання Ojogo.