«Приніс стільки спокою обороні Арсеналу»: Зінченко вразив англійську пресу грою проти Евертона

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1915
0 голосів
«Приніс стільки спокою обороні Арсеналу»: Зінченко вразив англійську пресу грою проти Евертона
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Англійська преса залишилася задоволеною виступами захисника Арсеналу Олександра Зінченка у грі проти Евертону. Оглядачі відзначили внесок українця у перемогу «канонірів» у Ліверпулі.

17 вересня в матчі п'ятого туру АПЛ Арсенал Олександра Зінченка переміг Евертон з рахунком 1:0. Сам захисник «канонірів» провів на полі 80 хвилин, а його дії на полі не залишилися непоміченими з боку англійської преси.

Остання розсипається у компліментах в бік Зінченка та відзначає його внесок у перемогу Арсеналу в Ліверпулі.

Football.london – 8/10

«Оскільки Евертон являв собою цегляну стіну, яку треба було подолати Арсеналу, розрізні передачі українця були важливі. Кілька ударів вище воріт могли відкрити рахунок у грі, перш ніж пас на Саку нарешті зробив свою справу і призвів до взяття воріт Троссардом».

Evening Standard – 8/10

«Зірковий гравець. Приніс стільки спокою обороні Арсеналу. Деілька разів розкривав Арсенал чудовими довгими передачами з глибини поля. Прекрасний виступ».

OneFootball – 7/10

«Його інвертована роль допомогла «канонірам» закріпитися в півзахисті, а його креативні передачі створювали проблеми для Евертона».

  • Зінченко у матчі проти Евертона завдав три удари, створив одну гольову нагоду, віддав 80 передач, з яких точною була 71 (точність передач – 89%) та заблокував три удари.
  • В наступній грі українець зіграє проти свого колишнього клубу – ПСВ. Матч пройде 20 вересня у Лондоні в рамках Ліги чемпіонів.