Евертон програв Арсеналу: Миколенко відіграв весь матч, Зінченка замінили по ходу гри

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
832
0 голосів
Евертон програв Арсеналу: Миколенко відіграв весь матч, Зінченка замінили по ходу гри
Евертон – Арсенал. Фото: Getty Images
Арсеналу Олександра Зінченка, попри значну перевагу, знадобилося аж 70 хвилин для того, щоб пробити ворота Евертона Віталія Миколенка та забити, як виявилося, єдиний гол у матчі.

17 вересня відбулося друге українське дербі в рамках п’ятого туру АПЛ. Цього разу зустрічалися Евертон Віталія Миколенка та Арсенал Олександра Зінченка.

Як і в попередньому українському матчі між Борнмутом та Челсі (0:0), обидва гравці з тризубом на паспорті з’явилися на полі з перших хвилин.

Команда Мікеля Артети з самого початку матчу взяла справу під власний контроль і досить швидко провела м’яч у ворота суперника. Голом на 20-ій хвилині відзначився Мартінеллі, але згодом втрутився VAR, який анулював взяття воріт «канонірів» через офсайд.

За п’ять хвилин Габріель не зумів продовжити гру через ушкодження і його змінив Троссард. Ця заміна ще скаже про себе, але трохи пізніше. 

Так Арсенал надалі атакував увесь тайм, але рахунок відкрити не зумів – нічия 0:0 за підсумками першої половини.

Гостроти в другому таймі теж не бракувало, але на гол довелося чекати аж 70 хвилин. Власне Троссард, який вийшов на заміну гарним ударом під дальню штангу метрів з сімнадцяти закінчив комбінацію Арсеналу та відкрив рахунок у матчі.

Наприкінці матчу свою команду від другого пропущеного голу довелося рятувати вже Миколенку. Віталій перехопив удар, який йшов у порожні ворота, та відвів небезпеку від власних володінь.

На більше в команд не вистачило ані сил, ані часу. Арсенал мінімально переміг Евертон.

Футбол. Англійська Прем'єр-ліга. П'ятий тур.

Евертон – Арсенал – 0:1

Гол: Троссард 70.

  • Зінченко у грі проти Евертона отримав 80 хвилин ігрового часу та отримав такі оцінки від порталів: Sofascore – 7.3 (четвертий результат у команді), Whoscored – 6.9 (п'ятий результат у команді).
  • Миколенко ж відіграв повний матч, а його гру оцінили наступним чином: Sofascore – 6.7 (третій результат у команді), Whoscored – 6.5 (четвертий результат у команді).
  • Після даного поєдинку Арсенал з 13 балами – четвертий, а Евертон залишається з одним заліковим балом на 18 місці у таблиці.