Челсі зіграв внічию з Борнмутом: Мудрик і Забарний вийшли у старті – відомі оцінки українців

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
682
0 голосів
Челсі зіграв внічию з Борнмутом: Мудрик і Забарний вийшли у старті – відомі оцінки українців
Михайло Мудрик в матчі Борнмут – Челсі. Фото: Getty Images
В українському дербі між Борнмутом Іллі Забарного та Челсі Михайла Мудрика сильнішого виявлено не було. В тому, щоб забити бодай гол, не допомогла і присутність обох українців на полі.

17 вересня в матчі п’ятого туру АПЛ зустрічалися Борнмут та Челсі. Для українського вболівальника цей матч був особливий тим фактом, що обидва вітчизняних гравці у складі обох команд, а саме Ілля Забарний (Борнмут) та Михайло Мудрик (Челсі) потрапили до стартових одинадцяток своїх колективів.

В першому таймі обидві команди мали чимало нагод для того, щоб забити, два таких моменти створив Мудрик. В цьому аспекті Михайло став найкращим у складі «аристократів» у першому таймі.

Втім, не тільки гольовими моментами зумів відзначитися вінгер Челсі у першій половині матчу. На 41-ій хвилині Мудрик пішов у грубий підкат проти Ааронса, через що арбітр «винагородив» українця жовтою карткою. На перерву Борнмут та Челсі пішли за сухої нічиї 0:0.

Відео фолу Мудрика дивіться у Telegram-каналі FanDay за посиланням.

Не менш гостріше було і у другому таймі. На 49-ій хвилині вінгер «аристократів» заробив небезпечний штрафний удар. Після пострілу Стерлінга м’яч відскочив прямо на лінію воріт, але не перетнув її. 

Колвілл був точний з добивання, але в момент удару він перебував поза грою, тож дане взяття воріт до протоколу арбітра не потрапило. А за 10 хвилин після даного моменту поле залишив Мудрик, який в підсумку отримав годину ігрового часу.

Втім, що з Мудриком на полі, що без нього Челсі не зміг забити. Власне, як і Борнмут. Тож в підсумку – нульова нічия в українському дербі в АПЛ.

Футбол. Англійська Прем'єр-ліга. П'ятий тур.

Борнмут – Челсі – 0:0.

  • Михайло вперше у новому сезоні АПЛ потрапив до стартового складу Челсі.
  • Гру Забарного, який провів на полі всі 90 хвилин, портал Sofascore оцінив у 6,9 балів (п'ята з кінця оцінка в Борнмуті), виступ Мудрика удостоївся оцінки в 7.0 балів (п'ята з кінця оцінка в Челсі).
  • Ресурс Whoscored оцінив українців наступним чином: Забарний – 6,8 (сьома в Борнмуті), Мудрик – 6.5 (четверта з кінця оцінка в Челсі)