«Іранська ракета, яка не знає, куди полетить»: зірка України з топ-чемпіонату отримав вирок від тренера

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
242
1 голос
«Іранська ракета, яка не знає, куди полетить»: зірка України з топ-чемпіонату отримав вирок від тренера
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Олег Федорчук вважає, що Михайло Мудрик має жахливу нестабільність, відтак ще зарано покладатися на нього, як на лідера збірної України у важливих матчах

Колишній тренер сімферопольської Таврії  Олег Федорчук поділився думкою щодо ролі Михайла Мудрика у складі збірної України. Напередодні Україна програла Албанії у першому матчі Ліги Націй 2024/2025.

В інтерв'ю сайту Zbirna.com Федорчук порівняв Мудрика з іранською ракетою, оскільки не може зрозуміти, куди готовий побігти 23-річний півзахисник. На думку фахівця, вінгеру ще не вистачає стабільності.

«У Довбика явна криза, а Мудрик просто непередбачуваний. Я б його порівняв з іранською ракетою, яка не знає, куди вона полетить. Мудрик може посеред матчу то пропадати, то з'являтися. Він ще не стабільний», – розповів тренер. 

  • Мудрик дебютував за збірну України 1 червня 2022 року. З того періоду крайній півзахисник зіграв за головну команду країни 23 матчі та забив два голи. Від голів Михайла постраждали збірні Мальти та Ісландії.
  • Наступний матч у Лізі націй Україна проведе проти Чехії. Ця гра відбудеться 10 вересня. Чехія також програла перший матч у турнірі – 1:4 проти Грузії.