Названо головних талантів у Football Manager 2025: у списку два українця та чотири гравці Шахтаря

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
292
2 голоси
Названо головних талантів у Football Manager 2025: у списку два українця та чотири гравці Шахтаря
Олександр Сапутін та Егіналду. Колаж: Sport-express.ua
До списку потрапили воротарі Зорі та Карпат, а також чотири бразильських легіонери Шахтаря: хто вони та за які заслуги отримали таку відзнаку

У новому релізі популярної гри Football Manager з'явилися представники УПЛ у розділі молодих талантів. 

Портал FourFourTwo склав рейтинг талановитих гравців до 21 року, які матимуть найвищий рейтинг у відомій грі. У переліку є й футболісти, які грають за українські клуби. Мова про воротаря Зорі Олександра Сапутіна, його колегу по амплуа з Карпат Яківа Кінарейкіна, а також футболістів Шахтаря Марлона Гомеса, Егіналду, Вінісіуса Тобіаса та Невертона

Цікаво, що 20-річного Марлона Гомеса портал Transfermarkt.com оцінює у 12 мільйонів євро. Саме за таку суму донецький клуб придбав його у бразильського Васко да Гама минулої зими. Невертон та Егіналду мають однакову трансферну вартість – 2.5 мільйони євро. Вінісіус Тобіас оцінюється у 3 мільйони.

Олександр Сапутін встиг дебютувати за Зорю у Лізі конференцій. 20-річний воротар має трансферну вартість у 700 тисяч євро. Щодо Якова Кінарейкіна, то у складі Дніпра-1 він виступав у кваліфікації Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА. Його трансферна вартість становить 600 тисяч євро.

  • У поточному сезоні Яків Кінарейкін не зіграв поки жодного матчу. Олександр Сапутін з'явився на поле лише у матчі Кубка України проти Олімпії з Савинців (4:1). 
  • Вінісіус Тобіас у нинішньому чемпіонаті зіграв лише 12 хвилин у матчі проти Олександрїі (3:4). Марлон Гомес відіграв за Шахтар у матчах проти Ворскли (5:0) та Полісся (0:1). Невертон з'явився на поле у трьох матчах, а Егіналду – у чотирьох. Усі ці футболісти наразі ще не забивали у поточному сезоні.