Шахтар – Порту: аналітики назвали фаворита матчу Ліги чемпіонів і найбільш ймовірний рахунок

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
844
0 голосів
Шахтар – Порту: аналітики назвали фаворита матчу Ліги чемпіонів і найбільш ймовірний рахунок
Футболісти Шахтаря. Фото: Шахтар
Чимала симпатія аналітиків у матчі Шахтар – Порту надається саме португальській команді, хоча і чемпіону України залишають деякі шанси на успіх.

19 вересня Шахтар на чолі з Патріком ван Леувеном стартує на груповому етапі Ліги чемпіонів «домашнім» матчем проти віцечемпіона Португалії – Порту. Букмекерська контора Favbet оцінила шанси команд та оприлюднила котирування на дану гру.

Шахтар – Порту: прогнози букмекерів

Перевагу в матчу віддають саме португальській команді. Поставити на її перемогу можна з коефіцієнтом 1.87. Шанси Шахтаря на три очки в поєдинку з Порту більш ніж у два рази вищі та оціюються у коефіцієнт 4.45.

  • Перемога Шахтаря – 4.45
  • Нічия – 4.10
  • Перемога Порту – 1.87

Аналітики впевнені, що португальська команда точно заб’є «гірникам» – тотал голів Порту більше 1 оцінюється в коефіцієнт 1.22. Ймовірність голу Шахтаря трохи вища і складає 1.98.

Також експерти визначилися з найбільш ймовірним рахунком. Серед усіх наведених варіантів на сайті Favbet найменший коефіцієнт (7.30) має результат нічия 1:1.

Мінімальна перемога гостей 1:0 оцінюється у коефіцієнт 8.40, а ось аналогічний результат Шахтаря має куди більший коефіцієнт – 13.40.