Міг піти стопами Довбика: європейський клуб хотів підписати Сікана, але Шахтар поламав плани

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2070
0 голосів
Міг піти стопами Довбика: європейський клуб хотів підписати Сікана, але Шахтар поламав плани
Данило Сікан. Фото: ФК Шахтар
Форвард Шахтаря Данило Сікан влітку міг покинути донецький клуб. 22-річного гравця запеленгували скаути однієї з європейських команд, за яку свого часу виступав Артем Довбик.

Один з найперспективніших українських нападників, центральний форвард Шахтаря Данило Сікан, міг опинитися в Данії. У літнє трансферне вікно зацікавленість в підписанні 22-річного форварда донецького клубу виявляв Мідтьюлланд.

Датчани підшуковували якісного футболіста в лінію нападу, і в шорт-листі був Сікан, котрий переконав скаутів екскоманди Артема Довбика своєю результативністю у минулому сезоні (дев'ять голів у 26 поєдинках).

Мідтьюлланд хотів скористатися ситуацією з контрактом Сікана, тобто підписати його у якості вільного агента, але зрештою керівництву Шахтаря вдалося домовитися з футболістом про продовження співпраці до літа 2028 року, після чого інтерес данців до гравця згас, – інформує портал Tipsbladet.

  • Данило Сікан виступає за Шахтар із січня 2019 року. За цей час він провів 62 матчі за «гірників»: 12 голів, чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює Сікана в 4 мільйони євро.