Не спортивний директор: Селезньов уперше розповів, ким працює у Дніпрі-1 – неочікувана заява

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
838
0 голосів
Не спортивний директор: Селезньов уперше розповів, ким працює у Дніпрі-1 – неочікувана заява
Євген Селезньов. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України, донецького Шахтаря та Дніпра підтвердив, що він працює в Дніпро-1. Однак, не на анонсованій багатьма посаді спортивного директора СК.

Євген Селезньов тримає марку і продовжує час від часу в спілкуванні з журналістами вмикати режим брутального хлопця з Донбасу.

Інтерв’ю з Євгеном хотів записати наш польський колега Пьотр Слонка. Йому навіть вдалося додзвонитися до Селезньова, але розмова була короткою і геть не змістовною.

«Два тижні тому я хотів запросити Євгенія Селезньова на інтерв'ю. Я лише запитав, що він робить у Дніпрі-1, чи він спортивний директор. Він відповів:

«Я не працюю як спортивний директор, я працюю в Дніпрі-1 як Євген Селезньов», – описав діалог з Селезньовим Слонка  на своїй сторінці в Телеграм.

Посаду спортивого директора Дніпра-1 нині обіймає Андрій Русол. Про це розповів почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза, який також підтвердив, що Селезньов матиме також посаду в клубі, але яку, наразі невідомо.

  • 37-річний Євген Селезньов за час своєї  професійної кар'єри в Україні встиг пограти за Дніпро, донецький Шахтар, київський Арсенал, Минай та Колос.
  • За кордоном Селезньов відмітився іграми за турецькі Акхісарспор, Бурсаспор та Карабюкспор, іспанську Малагу та російську Кубань.
  • Цьогоріч, в березні, нападник офіційно завершив кар'єру та зіграв свій прощальнтий матч.
  • Ексфутболіст входить до трійки найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України, маючи 117 голів.