Відома тележурналістка завагітніла від вихованця Шахтаря: на подію відреагувала навіть дружина Зінченка

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
51424
22 голосів
Відома тележурналістка завагітніла від вихованця Шахтаря: на подію відреагувала навіть дружина Зінченка
Артем Габелок та Дар'я Лелюк чекають на дитину. Колаж: Sport-Express
Дар'я Лелюк та Артем Габелок чекають на поповнення у сім'ї: нещодавно пара одружилася та залишила Металіст 1925, переїхавши до Одеси, де футболіст грає за Чорноморець

Українська журналістка Дар'я Лелюк та півзахисник одеського Чорноморця Артем Габелок оголосили, що чекають на дитину. Нещодавно пара відсвяткувала весілля.

На своїй сторінці в Instagram Дар'я опублікувала фото з прогулянки разом із чоловіком. На них видно, що дівчина перебуває при надії. Підпис до фото розвіяв остаточні сумніви у питанні, чому Дар'ю не видно на телеекранах. При цьому, подружжя не вдавалося в деталі щодо термінів вагітності. 

«Провели останнє літо, коли в нашій сім’ї було двоє», – написала Дар'я Лелюк.

Раніше Артем Габелок в інтерв'ю сайту «Український Футбол» анонсував новини, пов'язані із його дружиною. Він натякнув, чому вона залишила проєкт УПЛ ТБ, де працювала на включеннях до та після матчів, а також у клубі Металіст 1925, де відповідала за медіаконтент у соцмережах та YouTube. 

  • У коментарях пару привітали журналістки Влада Зінченко, Марина Машкіна та Марія Третяк. Машкіна та Третяк разом із Дар'єю Лелюк минулого сезону також працювали на УПЛ ТБ.
  • Артем Габелок та Дар'я Лелюк синхронно залишили Металіст 1925. 
  • Цього літа Габелок приєднався до Чорноморця. За Металіст 1925 він виступав впродовж трьох сезонів. 
  • Артем Габелок є вихованцем Шахтаря. У системі донецького клубу він грав з 2009 по 2017 роки.