Інтер Маямі розвалився без Мессі: Кривцов, який вийшов на заміну, не зміг врятувати команду від розгрому

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
377
0 голосів
Інтер Маямі розвалився без Мессі: Кривцов, який вийшов на заміну, не зміг врятувати команду від розгрому
Сергій Кривцов та гравці Інтер Майамі. Фото: Інтер Майамі
Інтер Майамі без Ліонеля Мессі, але з Сергієм Кривцовим у складі, поступився на виїзді Атланті Юнайтед у черговому матчі МЛС. Матч завершився з рахунком 2:5.

Без Ліонеля Мессі, якого вирішили поберегти на фінал Кубку США, перемоги Інтеру Майамі не даються. Так, у матчі МЛС команда Сергія Кривцова розгромно поступилася на виїзді Атланті Юнайтед – 2:5.

Починалось все доволі не погано – Кампана в середині тайму забив за гостей. Але потім господарі поля рахунок зрівняли, а згодом Міллер зрізав м'яч у свої ворота. Ще до перерві Атланта встигла забити гол у роздягальню і поставила суперника у вкрай скрутне становище.

Після відпочинку Кампана з пенальті оформив дубль та повернув інтригу у матчі. Проте в середині тайму Якумакіс знову збільшив перевагу господарів до двох голів, а наприкінці поєдинку Вольфф завершив розгром Інтера Майамі.

МЛС-2023

Атланта Юнайтед – Інтер Маямі – 5:2

Голи: Муюмба, 36, Міллер, 41 (аг.), Леннон, 44, Якумакіс, 76, Вольфф, 89 – Кампана, 25, 53 (п.)

Відзначимо, що Кривцов з'явився на полі наприкінці матчу і за 14 хвилин не відзначився результативними діями. Статистичний портал SofaScore поставив українцю 6,4 бала (одразу шестеро гравців отримали нижчі оцінки).

  • У турнірній таблиці Східної конференції після 28-ми турів Інтер Маямі продовжує йти передостаннім, набравши 28 очок (і має гру в запасі).