Перегляд матчів УПЛ стане платним: менеджер MEGOGO розповів про ситуацію із трансляціями поєдинків

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1485
0 голосів
Перегляд матчів УПЛ стане платним: менеджер MEGOGO розповів про ситуацію із трансляціями поєдинків
Фото: ФК Колос
Керівник спортивного мовлення на MEGOGO Артем Панченко розповів про нинішню ситуацію із трансляцією поєдинків УПЛ. Цілком можливо, скоро вболівальникам доведеться платити за перегляд матчів.

Артем Панченко розповів по причини того, чому наразі сторінки матчів УПЛ-ТБ на платформі MEGOGO недоступні. За його словами, сьомий тур чемпіонату України все ж таки буде показано у вільному доступі.

«У нас є договір з УПЛ, згідно з яким ми могли показати безплатно матчі перших шести турів, а далі очікувати оновлень від УПЛ стосовно моделі дистрибуції наступних турів. Тепер ми та інші платформи чекаємо такого ж дозволу на безплатний показ сьомого туру. Він буде отриманий в найближчі години».

Панченко повідомив, що скоро повинно вирішитися питання щодо моделі трансляції тієї частини матчів УПЛ, що ще залишилася.

«Вчора відбулась зустріч представників клубів УПЛ, на якій були представлені моделі розповсюдження контенту УПЛ-ТБ. Наразі клуби вивчають кожен з варіантів, і мають консолідовано вибрати шлях розвитку і проголосувати за нього. Сподіваємось, що це голосування відбудеться найближчими днями».

Керівник спортивного мовлення на MEGOGO очікує, що вже перед восьмим туром УПЛ буде сформована чітка позиція із даного питання.

«УПЛ вийде з заявою, в якому форматі відбуватиметься показ матчів надалі. Тобто, ще сьомий тур буде показаний безплатно, а далі все залежить від голосування клубів УПЛ, – сказав Панченко у коментарі Tribuna.

Зазначимо, що наразі у вільному доступі матчі УПЛ транслюють наступні платформи:

  • MEGOGO;
  • Київстар ТБ;
  • Setanta Sports;
  • Volia TV;
  • Sweet.tv;
  • OmegaTV;
  • Vodafone TV.

Старт восьмого туру УПЛ запланований на 22 вересня.