Ексфорвард збірної України знайшов нову роботу: джерело розкрило його обов’язки

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1420
0 голосів
Ексфорвард збірної України знайшов нову роботу: джерело розкрило його обов’язки
Іван Гецко. Фото: Google
Автор першого голу в історії збірної України Іван Гецко став делегатом матчів УПЛ. Раніше він працював на аналогічній посаді, але в жіночому футболі.

Колишній форвард збірної України Іван Гецко отримав посаду в Українській асоціації футболу, пов’язану з роботою на матчах Прем’єр-ліги.

Як повідомляє Telegram-канал УПЛ Жива, Гецко працюватиме делегатом на грі вищого українського дивізіону Чорноморець – Полісся, який пройде 16 вересня у Одесі.

Для ексфорварда збірної даний матч стане дебютним в межах УПЛ на даній посаді. Раніше Гецко був делегатом на матчі жіночого Кубка України Сістерс - Колос.

  • Як гравець він виступав за низку українських клубів, в тому числі Чорноморець та Карпати, а також представляв російські колективи та Маккабі з Хайфи.
  • Саме у складі одеської команди у ворота вінницької Ниви він 4 квітня 1992 року оформив перший хет-трик в історії чемпіонатів України.
  • 29 квітня 1992 року гол Гецка у ворота Угорщини став першим м’ячем збірної України. Більше за національну команду форвард не забивав, хоча провів за неї ще три матчі.
  • Останнім часом Гецко виступав як експерт у пресі.