«Допускаю, що в шорт-листах він був у нас»: ексфорвард Динамо міг повернутися в український клуб

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
204
0 голосів
«Допускаю, що в шорт-листах він був у нас»: ексфорвард Динамо міг повернутися в український клуб
Владислав Кулач. Фото: ФК Ворскла
Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник зізнався, що полтавці зимою роздумували над варіантом повернення до команди українського нападника Владислава Кулача.

Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник розповів, що минулого сезону клуб розглядав можливість повернення 30-річного нападника Владислава Кулача, однак перевагу все ж таки вирішив віддати албанцю Таулянту Сефері.

«Рік тому про Кулача ніхто не міг згадати, тому що він не грав. Я допускаю, що в шорт-листах він був у нас, а пріоритетним варіантом був Сефері».

Також спеціаліст зазначив, що Ворскла була націлена на повернення з оренди малійського хавбека Ібраїма Кане. Він виступав у китайському Циндао.

«Взимку для Ворскли пріоритетом було повернути Кане. Він стільки крові попив, коли я ще працював у Зорі (посміхається, – прим.). Проробили колосальну роботу, щоб Ібра був із нами. Як бачимо, старання були марними», – сказав Скрипник в інтерв’ю виданню sport-express.ua.

  • Нагадаємо, що Кулач виступав за Ворсклу з липня 2017 по грудень 2018 рр., а також з січня 2020 по липень 2021 рр. Всього у 78 матчах він відзначився 33 голами та трьома асистами;
  • Сезон 2020/21 нападник завершив із показником у 15 забитих голів в УПЛ, що дозволило йому стати найкращим бомбардиром першості. Після завершення кампанії Кулач на правах вільного агента перейшов до Динамо (Київ). Звідти у січні 2023 року футболіст безплатно перебрався до азербайджанської Зірі.