«Його врятує лише одне»: Сабо дав цінну пораду Мудрику, порівнявши українського вінгера Челсі з Кейном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
528
0 голосів
«Його врятує лише одне»: Сабо дав цінну пораду Мудрику, порівнявши українського вінгера Челсі з Кейном
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Колишній головний тренер національної команди України та київського Динамо Йожеф Сабо поділився думкою про гру вінгера лондонського Челсі та збірної Михайла Мудрика.

Йожеф Сабо жорстко розкритикував Михайла Мудрика та порадив йому дивитися на гру форварда Баварії Гаррі Кейна.

«Його не навчили правильно грати. Окрім швидкості, у нього нічого немає. Мудрик не може грати без простору. Йому треба брати приклад із Гаррі Кейна. Англієць теж не міг проявити себе проти України, але він відійшов назад і зробив чудову передачу на Уокера».

Досвідчений фахівець впевнений, що український вінгер Челсі ще не сформований гравець і з ним треба довгий час працювати.

«Мудрик цього не вміє робити, з ним треба багато працювати. Він біжить, а обводити не вміє, техніки не має. Спочатку потрібно розкачати захисника, а вже потім вмикати швидкість. А Мудрик біжить тільки лінією і втрачає м'яч».

Екснаставник Динамо вважає, що Мудрику треба змінити чемпіонат, щоб заграти яскраво. 

«Мені здається, що він не заграє в Англії. Його врятує лише одне – оренда чи продаж до іншого чемпіонату. В АПЛ не дають простору, який йому потрібен», — сказав Сабо в інтерв'ю «Спорт Експрес»

  • Мудрик перейшов до Челсі у січні цього року із Шахтаря за 100 млн євро (враховуючи бонуси). Цей трансфер став найдорожчим в історії українського футболу.
  • Контракт Михайла з лондонським клубом розрахований до 2031 року.
  • Мудрик зіграв за Челсі 20 матчів в усіх турнірах, в яких встиг віддати дві результативні передачі.
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).