Мальдера у якості помічника Реброва: Шевченко у кулуарах УАФ відреагував на гучну новину про тренера збірної

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
94
1 голос
Мальдера у якості помічника Реброва: Шевченко у кулуарах УАФ відреагував на гучну новину про тренера збірної
Андрій Шевченко та Андреа Мальдера. Фото: Google
Президент УАФ та колишній тренер національної збірної України Андрій Шевченко відреагував на чутки про можливу роботу італійського фахівця Андреа Мальдери у штабі Сергія Реброва.

Італійський фахівець Андреа Мальдера, який працював асистентом Андрія Шевченка в часи його тренерства на містку національної збірної України, не буде працювати у парі з Сергієм Ребровим у структурі синьо-жовтої дружини Про це з посиланням на власні джерела повідомив портал Sport.ua, спростувавши попередні інсайди численних вітчизняних ЗМІ.

За інформацією джерела, в кулуарах сьогоднішнього засідання Виконкому УАФ президент асоціації Андрій Шевченко назвав варіант з поверненням Мальдери вигадкою журналістів, уточнивши, що до Сергія Реброва та його штабу є повна довіра.

  • Андреа Мальдера працював у штабі національної збірної на посаді тренера з розвитку техніки з липня 2016 по серпень 2021 рр.
  • Також італійський фахівець працював на кількох посадах в італійському Мілані та асистентом головного тренера в англійському Брайтоні.