«Він є палким уболівальником»: Ребров розповів, чому зустрічався з Орбаном та як із ним познайомився

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
584
1 голос
«Він є палким уболівальником»: Ребров розповів, чому зустрічався з Орбаном та як із ним познайомився
Сергій Ребров. Фото: УЄФА
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів, чому він був запрошений президентом нашої країни до Маріїнського Палацу, де проходила зустріч з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

Днями Сергія Реброва офіційно запросили до Офісу Президента України Володимира Зеленського, коли там був Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. 

З другом президента-диктатора росії Володимиром Путіним Ребров не каву розпивав, а мав невелику чоловічу розмову в інтересах України.

«Зі свого боку мав допомогти в налагодженні відносин між Україною та Угорщиною. Погодьтеся, це для нас дуже важливо. Напевно, усі знають, що Віктор Орбан — великий шанувальник футболу. Із його ініціативи в країні відкрилося чимало футбольних шкіл, він є палким уболівальником збірної Угорщини та Ференцварошу. 

Коли я працював в Угорщині, ми з ним познайомилися. І сьогодні я намагаюся робити все від мене залежне, щоб допомогти своїй країні», – сказав Ребров в інтерв’ю пресслужбі УАФ.

Нагадаємо, щодо візиту Орбана, який нещодавно попросив Україну визнати усе Закарпаття «традиційно угорським», Sport-express.ua отримав вогняний коментар від Йожефа Сабо.

  • Сергій Ребров у якості головного тренера працював в Угорщині, де тренував тамтешній гранд Ференцварош з Будапешта у період з 2018 року до 2021 року.
  • На чолі «фраді» український спеціаліст виграв три поспіль чемпіонства Угорщини (2019, 2020, 2021).