«Було там непорозуміння»: Вацко розповів про конфлікт Зінченка та Реброва до початку Євро-2024

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
351
2 голоси
«Було там непорозуміння»: Вацко розповів про конфлікт Зінченка та Реброва до початку Євро-2024
Олександр Зінченко. Фото: Google
Журналіст-блогер Віктор Вацко підтвердив інформацію своїх колег-інсайдерів, що між головним тренером національної збірної України Сергієм Ребровим та оборонцем синьо-жовтих Олександром Зінченком дійсно був конфлікт.

Віктор Вацко відреагував на інсайд Ігоря Бурбаса, який проінформував громадськість, що між головним тренером збірної України Сергієм Ребровим та Олександром Зінченком кілька місяців тому виник конфлікт, ймовірно, через тактичне бачення футболу наставником синьо-жовтої дружини.

«У мене цей момент викликає посмішку і нічого іншого. Ну дивіться, було там непорозуміння. В одного – своє бачення, своя точка зору, в іншого – своє бачення і своя точка. Зідзвонилися, поговорили, всі «крапки над і» розставили – все, вперед, до роботи.

Нюанс в тому, що це було ще в березні, і ще в березні це питання було вирішено і закрито. У них хороші стосунки. Навіщо про це говорити в липні? По-перше, він вирішений. Навіщо це слово «конфлікт»? Для хайпу і клікабельності?», – сказав Вацко в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

Нагадаємо, що підсумками групового етапу Євро-2024 Україна стала першою та єдиною командою в історії ЧЄ, яка, набравши чотири очки, фінішувала на останньому, четвертому місці у своєму квартеті та не зуміла пробитися до 1/8 фіналу.

  • Олександр Зінченко провів у складі національної збірної України 66 поєдинків: дев’ять голів.