Де Брюйне підбив підсумки матчу проти України: капітан збірної Бельгії звинуватив журналістів у провокації

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
455
0 голосів
Де Брюйне підбив підсумки матчу проти України: капітан збірної Бельгії звинуватив журналістів у провокації
Кевін Де Брюйне. Фото: Google
Капітан та лідер збірної Бельгії Кевін Де Брюйне прокоментував нульову нічию у поєдинку третього туру групового етапу Євро-2024 проти України.

Капітан та лідер збірної Бельгії Кевін Де Брюйне прокоментував результат матчу третього туру групового етапу Євро-2024 з Україною (0:0):

«Добре розпочали, але за пів години почалися проблеми. У другому таймі в суперника були деякі шанси. В останні 15 хвилин розуміли, що Україна тиснутиме і атакуватиме, тож притислися до власних воріт та чекали контратак. В останні 15 хвилин намагалися тримати м'яч на іншій половині поля та грати там.

Ми намагалися атакувати, просто українці гарно оборонялися. Ми створили більше моментів, ніж Україна. Я розумію, ви постараєтеся мене спровокувати. Хороша спроба. Україна намагалася атакувати частіше? Це ж вона грала у п'ять захисників? Ну ось ви і відповіли на питання», – сказав Кевін в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Підопічних Сергія Реброва, попри чотири набрані очки, не влаштував результат паралельного матчу (Словаччина 1:1 Румунія), і Україна з останнього місця покинула турнір.
  • Нагадаємо, що уже відомі усі пари 1/8 фіналу чемпіонату Європи.