«Ключовий гравець збірної»: ексхавбек Динамо назвав найкращого футболіста УПЛ

Аватар Юрій Фесун Юрій Фесун
619
0 голосів
«Ключовий гравець збірної»: ексхавбек Динамо назвав найкращого футболіста УПЛ
Сергій Кравченко. Фото: ФК Олександрія
Колишній гравець збірної України Сергій Кравченко, який наразі працює помічником головного тренера в Олександрії, у телеграм-каналі УПЛ ТБ розповів про свої враження після матчу українців проти збірної Англії.

Експівзахисник збірної України, київського Динамо та інших українських клубів Сергій Кравченко розповів, що було важливим в матчі проти родоначальників футболу.

«У футболі ключове — це результат. Коли він є, все інше не має значення. Так, завжди хочеться більшого. Але нічия з Англією - це хороший результат (1:1)».

Футбольний фахівець відзначив командні дії нашої збірної в обороні.

«Те, що зіграли добре в обороні - заслуга не лише лінії захисту, а всієї команди, починаючи з Яремчука, який добре переміщувався та все виконував. І далі і Мудрик, і Циганков, і й усі гравці атакувальної групи добре діяли на оборону».

А також обрав гравців, які справили на нього найбільше враження в цій грі.

«Бущан, Зінченко, Судаков. Поки в Судакова були сили, адже він чимало пропустив після операції, він був дуже корисним. Взагалі, вважаю, що це ключовий гравець нашої збірної і всього чемпіонату. Можливо, навіть найкращий гравець».

  • Свій наступний матч збірна України проведе проти збірної Італії на Сан-Сіро 12 вересня. Стартовий свисток пролунає о 21:45.
  • Наразі українці посідають другу сходинку з сімома очками в групі С.
  • Сергій Кравченко виступав за збірну України з 2008 по 2013 рік. За цей час він провів десять матчів і відзначився одним забитим м'ячем.
  • За київське Динамо Сергій провів 12 ігор і забив два м'ячі.
  • Георгій Судаков у нинішньому сезоні провів два матчі за донецький Шахтар.